JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.pcakku.com


Nagelneu Laptop-Batterie, Laptop Akku online shop - pcakku.com
 

Accu Lenovo ThinkPad X61 123laptopaccu.com


By pcakku288 at 2018-11-26 19:47:35

Ik ben erg onder de indruk van de EeeBook F205TA. Voor de 219 euro die ASUS vraagt, is de F205T door zijn combinatie van gewicht, accuduur en Office 365 echt een uitstekende deal. Het is te hopen dat dit de eerste van een nieuw soort notebookconcept is. De laptop is niet super krachtig en bij wat zwaardere sites merk je dat het browsen stroperig gaat, maar daar staat tegenover dat je makkelijk tien uur kunt surfen en tikken. Als je weet dat Microsoft voor het meegeleverde Office 365 abonnement 69 euro vraagt, is de EeeBook helemaal een koopje. Zelfs vergeleken met Chromebooks is de EeeBook F205TA nog erg goedkoop en heb je als voordeel dat je 'echte' programma's kunt installeren.Als iPhone-fan is de kans groot dat je naast je iPhone ook andere apparaten van Apple in huis hebt. Een iPad of Mac werkt net zo fijn als de smartphone van het bedrijf uit Cupertino. Lees hoe je al deze apparaten laat samenwerken en hoe je foto's, muziek, apps en documenten het beste synchroniseert.


De dienst iCloud van Apple is een goede hulp om al je Apple-apparaten up-to-date te houden. Al je agenda's worden erdoor gesynchroniseerd, en de notities die je op je iPhone ingeeft, vind je door iCloud op je iPad of Mac terug. Dit is slechts het topje van de ijsberg, want iCloud biedt veel meer functies die je wellicht nog niet kent. Daarnaast zijn er talloze apps van andere fabrikanten verkrijgbaar waarmee je bijvoorbeeld documenten tussen je apparaten kunt synchroniseren of foto's kunt beheren.En als je een foto of bestand naar een ander apparaat wilt sturen, hoeft dat niet altijd via e-mail. Hiervoor zijn slimme apps te vinden die je heel wat tijd besparen. Ook lees je hoe je muziek op je iPad vanaf je iPhone bedient en hoe je het beste muziek en video van je mobiele Apple-apparaat naar hardware van Apple verstuurt. De AirPort Express en Apple TV zijn hierbij handige hulpjes bij je eigen draadloze Apple-netwerk.Er zijn talloze apps van andere fabrikanten waarmee je documenten tussen je apparaten kunt synchroniseren of zelfs je andere apparaten kunt bedienen.


Met Spotify Connect kun je een Spotify-sessie op een ander apparaat bedienen met je iPhone. Geweldig als je bijvoorbeeld je iPad hebt aangesloten op je stereo-installatie en je met je iPhone op de bank zit. Zorg ervoor dat je op zowel de iPhone als iPad de laatste versie van Spotify hebt geïnstalleerd en dat ze op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangemeld. Tik naast de afspeelknop op het icoontje met de luidspreker en cirkel. Tik vervolgens op de naam van je iPad. Je bedient Spotify op je iPad nu via je iPhone. Spotify Connect werkt ook met Android-apparaten samen.Als je een AirPort Express van Apple hebt, weet je wellicht dat je met het apparaatje gemakkelijk draadloos kunt printen door er een printer via een usb-kabel op aan te sluiten. Je kunt de AirPort Express echter ook via een normale audiokabel op je stereo-installatie aansluiten. Vanaf je iPhone of iPad stream je nu draadloos muziek via de Airport Express naar je installatie. Veeg met je vinger van onder het iPhone-scherm omhoog om het Bedieningspaneel te openen en tik op AirPort. Selecteer de naam van je AirPort Express en alle audio van je iPhone wordt naar de AirPort Express gestuurd. Dit werkt overigens ook met een Apple TV, daar wordt dan ook video naartoe gestreamd.



Je iPad en iPhone zijn weliswaar twee onafhankelijke systemen met verschillende apps, maar je kunt er ook voor zorgen dat alle apps die je op je iPad downloadt ook gelijk op je iPhone beschikbaar zijn en omgekeerd. Ga naar Instellingen / iTunes en App Store. Onder Automatische Downloads zet je de schuif achter Apps aan. Je kunt de andere schuiven gebruiken om dezelfde instelling voor aangeschafte muziek, boeken en updates van apps uit de App Store te activeren. Pas op met de schuif eronder, als je Gebruik mobiele data aanzet, downloadt je iPhone ook grote apps via je mobiele verbinding.Als je Automatische downloads aanzet, heb je op je iPhone en iPad dezelfde apps.Als je op je Mac veel muziek in je iTunes-bibliotheek hebt staan, wil je dit waarschijnlijk ook op je iPhone of iPad kunnen luisteren. Aankopen die je via de iTunes Store hebt gedaan, kun je handmatig downloaden vanuit de iTunes Store als je op Aankopen tikt en voor het cloud-icoontje achter een nummer kiest. Met iTunes Match synchroniseert Apple echter alle muziek van je iTunes-bibliotheek met al je apparaten, ook als je deze muziek bij andere winkels hebt aangeschaft, van cd hebt geïmporteerd of illegaal hebt verkregen. De dienst kost 25 euro per jaar en schaf je aan vanuit iTunes op je computer.


Als je de gelukkige eigenaar van een Raspberry Pi bent, maak je je eigen streaming-audiosysteem in een handomdraai. We tonen je wat je nodig hebt, hoe je de software Pi MusicBox installeert, hoe je alle mogelijkheden configureert en hoe je het bestuurt.In de vorige Raspberry-workshops hebben we meestal heel wat installatie- en configuratiewerk van de software zelf gedaan, maar om deze reeks af te sluiten gaan we het gemakkelijker maken. Wouter van Wijk heeft namelijk Pi MusicBox gemaakt, een gemakkelijk te gebruiken versie van Raspbian die van je Raspberry Pi een streaming muziekspeler maakt. Je Pi streamt dan muziek van Spotify Premium, Google Music of SoundCloud, en je bestuurt die vanaf je smartphone, tablet of pc. Het enige wat je moet doen, is het image op de SD-kaart van je Pi installeren. Lees ook: 15 alternatieven voor de Raspberry Pi.


Download het image van Pi MusicBox, halverwege de pagina staat een link onder het kopje Installation. Op het moment van schrijven was het versie 0.5. Pak het zip-bestand uit, waarna je een img-bestand en de handleiding ziet. Het img-bestand is 960 MB groot en past op een SD-kaartje van 1 GB. Steek het SD-kaartje in de kaartlezer van je computer. Download het programma Win32 Disk Imager en start het. Geef bij Device de schijfletter van je SD-kaart op en klik op het mapicoontje om het image-bestand te selecteren. Klik onderaan op Write om het image naar de SD-kaart te schrijven.Verwijder de geheugenkaart en steek die in de Pi, die je ook op het netwerk aansluit met een ethernetkabel. Wil je wifi of een externe usb-audio-interface gebruiken, steek die dan in een usb-slot vóór je de Pi opstart. Steek daarna de stroomkabel erin, waarna het minicomputertje van het kaartje opstart. Na een tijdje is je Pi online en bezoek je in een browser op je lokale netwerk het adres http://musicbox.local. Indien dat niet werkt, log in op de pi (gebruikersnaam root, wachtwoord musicbox). Zoek het IP-adres op met de opdracht hostname -I, en typ dit IP-adres in de browser van je pc of mobiele apparaat.



Pi MusicBox ondersteunt de standaard audio-interfaces van de Pi. De analoge uitgang geeft niet zo'n goed geluid, maar die kun je wel gebruiken om je opstelling te testen. De Pi ondersteunt ook audio via de HDMI-uitgang, maar dan heb je een tv of computerscherm met audio nodig. Het is dus duidelijk: de Pi is eigenlijk niet gemaakt voor muziek.Voor de beste geluidservaring breid je je Pi uit met een externe audio-interface. Er bestaan heel wat usb-audiokaarten die door de Pi ondersteund zijn. Kijk voor een selectie op de pagina Embedded Linux Wiki. Een andere optie is de HifiBerry, een dochterkaartje voor de Raspberry Pi revisie 2, ondersteund door Pi MusicBox. Er is een versie met analoge output en een met een S/PDIF-connector.Via deze webinterface bestuur je nu Pi MusicBox vanaf je pc, smartphone of tablet. Internetradiozenders en podcasts kun je al onmiddellijk beluisteren. Klik daarvoor links op Browse, en dan op TuneIn of Dirble voor internetradio of op Podcasts als je een podcast wilt beluisteren. Daaronder vind je nog allerlei categorieën, bijvoorbeeld voor muziekgenres of onderwerpen. Klik op een radiostation of aflevering van een podcast om hem op je MusicBox af te spelen. Klik op Back om terug naar de vorige map te gaan.


Als je enkel Apple-producten in huis hebt, werk je waarschijnlijk veel met het iWork-pakket. Het voordeel van Pages, Numbers en Keynote is dat het op alle Apple-apparaten beschikbaar is. Je werkt onderweg aan een document en 's avonds zie je het bijgewerkte bestand op je Mac terug. Zorg ervoor dat je op al je apparaten de documenten-optie in iCloud hebt geselecteerd. Op je iPhone vind je dit bij Instellingen / iCloud / Documenten en gegevens. De apps die bestanden op iCloud opslaan zijn geactiveerd. Staat een app er niet tussen, open dan de app en bevestig de actie als gevraagd wordt of je iCloud wilt gebruiken voor documentenopslag.Zorg dat de optie Documenten/gegevens in iCloud aanstaat om documenten tussen verschillende apparaten te synchroniseren.Als je met zowel Mac- als pc-gebruikers samenwerkt, is de dienst Drive van Google een handige oplossing. Documenten worden in de cloud van Google opgeslagen en je hebt via verschillende apparaten en systemen toegang tot deze bestanden. Je kunt bovendien met meerdere mensen tegelijkertijd aan een document werken. Op je iPhone of iPad download je de app Google Drive. Log in met je Google-accountgegevens en je ziet alle documenten die je in de Google-cloud hebt gezet of die mensen met jou hebben gedeeld. Tik op een tekst- of spreadsheet-document om het in te zien of te bewerken.


Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia